Aktuality

POĎAKOVANIE P. MIZERÁKA SVD ZA PODPORU PROJEKTU „TOPÁNKY PRE KUBU“

POĎAKOVANIE P. MIZERÁKA SVD ZA PODPORU  PROJEKTU „TOPÁNKY PRE KUBU“

Drahí dobrodinci a misijní priatelia. Veľmi pekne ďakujeme za tak rýchlu podporu na kúpu topánok pre deti a mladých na Kube, presnejšie do farnosti Cayo Mambí (ale nie len tam). My sme už začali s vybavovaním potrebných vecí na nákup v Paname a vďaka Vašej štedrosti budeme môcť dokonca kúpiť trocha viac topánok ako sme plánovali. Samotné zadováženie topánok si vyžaduje trocha času- samotná kúpa topánok a ich odoslanie je do 2 týždňov. Topánky potom prídu do Havany, nasleduje colnice a cesta k nám na východ. Celý tento proces vraj trvá niekedy mesiac a pól a niekedy až 2 mesiace. Každopádne na začiatku školského roka 2021…niekedy v septembri, by sme topánky už mohli mať…

Ešte raz Vám zo srdca chceme poďakovať. Našu radosť a úsmevy z tohto podareného projektu zatiaľ nevidíte, ale posnažím sa, keď topánky prídu, aspoň niečo z toho zachytiť fotoaparátom (teda mobilom ?)

Nech Vám Boh žehná

                              P. Lukáš Mizerák SVD

Na projekt P. Lukáša Mizeráka SVD „Topánky pre Kubu“ sa ku dňu 21.7.2021 vyzbieralo 2438 eur z 1260 eur. Všetkým dobrodincom ďakujeme.

Odkaz na projekt:

Našli ste na stránke chybu? Upozornite nás, aby sme ju čím skôr odstránili. Ďakujeme!

Prihláste sa na automatický odber noviniek. Vždy, keď vyjde nová aktualita, upozorníme vás na ňu emailom.
(Na automatický odber "Zamyslení na každy deň" je potrebné sa prihlasiť samostatne cez formulár na podstránke Zamyslení.)
kontakty zamyslenia mis. omš. sp. menu Dar na misie