Aktuality

ONLINE MODLITEBNÁ KRABIČKA

Modlitebný tím z Univerzitného pastoračného centra v Bratislave (https://www.upc.uniba.sk/), ktorý spravujú verbisti (www.verbisti.sk) si počas tohtoročného lockdownu pripravil „online modlitebnú krabičku“, do ktorej je možné zaslať svoje prosby a úmysly modlitieb.

Počas jesene sme sa mohli ešte stretávať v priestoroch UPeCe, kde je v kaplnke krabička, kde ľudia anonymne vhadzujú svoje prosby. Na stretkách sme sa za tieto úmysly pomodlili a v kaplnke obetovali modlitbu ruženca.“ vysvetľuje aktivity modlitebného tímu vedúca stretka Lucia.

Aj keď je UPeCe momentálne zatvorené, nič nám nebráni v tom, aby sme zostali v kontakte. Stretká máme online a okrem spoločenstva a zdieľania sa, ktoré patrí ku každému stretku, sme aj naďalej chceli zostať verní nášmu poslaniu.

Veríme, že kde sú dvaja alebo traja zhromaždení v Jeho mene, tam je On medzi nami. (porov. Matúš 18,20)

Už od začiatku semestra sme dostávali veľa prosieb za zdravie, vzťahy, či posilu v čistote. Teraz sa k tomu pridali aj modlitby za úspešné zvládnutie skúšok, tehotenstvo. Problémy zrejme v dnešnej dobe neobídu nikoho, no som rada, že sa s nimi rozhodli obrátiť sa na Boha.

Prosby je do tejto „online krabičky“ možné vkladať anonymne, vyplnením formulára na tomto odkaze: https://bit.ly/3lp68Cr

Možnosť modliť sa za tieto úmysly je otvorená aj pre ľudí mimo UPeCe, v prípade záujmu môžete kontaktovať tím na modlitebnici.upece@gmail.com.

Našli ste na stránke chybu? Upozornite nás, aby sme ju čím skôr odstránili. Ďakujeme!

Prihláste sa na automatický odber noviniek. Vždy, keď vyjde nová aktualita, upozorníme vás na ňu emailom.
(Na automatický odber "Zamyslení na každy deň" je potrebné sa prihlasiť samostatne cez formulár na podstránke Zamyslení.)
kontakty zamyslenia mis. omš. sp. menu Dar na misie