Aktuality

NOVÉ ČÍSLO ČASOPISU MLADÝ MISIONÁR

Misijní priatelia, momentálne patrí synodalita medzi hlavné témy, ktoré v Cirkvi rezonujú vzhľadom na Synodu o synodalite naplánovanú na budúci rok. Preto v najnovšom čísle nášho časopisu poskytujeme pohľady ľudí zapojených v našom spoločenstve do jej prvej prípravnej fázy.
Inak na stránkach Mladého misionára nájdete opäť novinky najmä zo sveta formácie, či už ide o pobyt v noviciáte, pastoračnú prax, či prípravu na doživotné sľuby. Ako zvyčajne prinášame rozhovor s misionárom (P. Michalom Marhefkom SVD pôsobiacim v Rusku) a tentokrát aj misionárkou (sr. Laurou Vlčákovou SSpS pôsobiacou po dlhých rokoch opäť na Slovensku). Keďže sa blíži termín podávania prihlášok do našej rehole, uverejňujeme aj článok o tom, že „Pán neprestajne povoláva“. Nech je povzbudením pre všetkých, ktorý vnímajú misijné povolanie a zvažujú svoje „áno“ preň.
Veríme, že Vás obsah časopisu duchovne obohatí a priblíži Vám to, čím žijeme. Kráčame spolu, každý vo „svojej“ misii. Prajeme Vám požehnané prežitie týchto Veľkonočných sviatkov.

Redakcia MM

formát PDF.:

Našli ste na stránke chybu? Upozornite nás, aby sme ju čím skôr odstránili. Ďakujeme!

Prihláste sa na automatický odber noviniek. Vždy, keď vyjde nová aktualita, upozorníme vás na ňu emailom.
(Na automatický odber "Zamyslení na každy deň" je potrebné sa prihlasiť samostatne cez formulár na podstránke Zamyslení.)
kontakty zamyslenia mis. omš. sp. menu Dar na misie